top of page
Giv lyd 1.png
Giv lyd 3.png

 PRAKTISK INFO 

 Sted 
Vor Frelsers Kirke, Aalborg
Annebergvej 2, 9000 Aalborg
 
 Arrangør 
Vor Frelsers Kirke
 
 Max antal deltagere 
25 deltagere
 
 Kontaktperson 

Lene Storgaard

98 12 13 87 

Vor frelsers kirke kontor er åbent mandag–fredag 9.00–13.00, torsdag tillige 16.00-17.00.

 SOMMERCAMP: GIV LYD! 

//VOR FRELSERS KIRKE, AALBORG 

Kom og vær med på Aalborgs hyggeligste Sommercamp:

GIV LYD!

Kom og vær med på Aalborgs hyggeligste Sommercamp ‘Giv Lyd’, når Vor Frelsers Kirke åbner dørene op for et skabende fællesskab, hvor vi gennem forskellige værksteder vil gå på opdagelse i vores egen- og fælles verden. Det bliver en uge med masser af lyd, kreativitet, lækkert mad og leg i det sjoveste fællesskab.

Byggeværkstedet: Vi bygger, hamrer, hygger og ræser! Hvis du har lyst til at være med til at bygge den hurtigste og flotteste sæbekassebil, så er det her du skal være med. I løbet af ugen får vi bygget et par biler – som til sidst skal bruges til århundredes ræs. Vi håber du vil være med!

Madværkstedet: I madværkstedet giver vi masser af lyd. Vi har skramlen med gryder, latter over en fjollet pyntet kage, et højt mums over en omhyggelig tilsmagning, et begejstret lækkert, og måske endda klapsalver, når vi serverer den mad vi har lavet, for de andre campdeltagere. Vi skal koge, stege, bage og give den fuld gas med at lave masser af lækkerier. Det bliver knashyggeligt!


Kreaværkstedet: Det er dejligt at få en gave, men det er endnu dejligere at give en gave og se glæden hos den, der får gaven. I år vil vi i det kreative værksted sammen lave gaver, i form af kunstværker, til f.eks. neonatal afdelingen på Aalborg sygehus.

 

Hvilket værksted skal du på? Måske skal du have din ven, nabo, bror eller søster med?

 

Vi glæder os til at se dig!!
GIV LYD!

 Målgruppe 
Fra 3. – 6. klasse
 
 Tidspunkt 
Uge 26
Mandag-Torsdag: 09.00-15.00
 
 Tilmelding  
Kontakt Lene Storgaard på 98 12 13 87 
Tilmeldingsfrist d. 17.6

bottom of page