GIV LYD.jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 
Vor Frelsers Kirke, Aalborg
Annebergvej 2, 9000 Aalborg
 
 Arrangør 
Vor Frelsers Kirke
 
 Max antal deltagere 
25 deltagere
 
 Kontaktperson + telefonnr. 

Lene Storgaard

98 12 13 87 

Vor frelsers kirke kontor er åbent mandag–fredag 9.00–13.00, torsdag tillige 16.00-17.00.

 SOMMERCAMP: GIV LYD! 

//VOR FRELSERS KIRKE, AALBORG 

Vor Frelsers Kirke i Aalborg Vestby, åbner dørene op for et skabende fællesskab, hvor vi gennem forskellige værksteder: musikdrama, instrumentbygning og krea, vil gå på opdagelse i vores egen- og fælles verden. Du behøver ingen erfaring indenfor værkstederne for at deltage, dog må du gerne ved tilmelding underrette hvilket værksted du umiddelbart ønsker at deltage på. 

 

Musikdramatisk værksted: I det musikdramatiske værksted sætter vi gang i fantasien, legen, lyden og lattermusklerne. Her skal vi lege med sjove improvisationer, levende fortælling, og musiske billeder med krop og stemme. Vi skal "Give lyd" og have det mega sjovt!

Instrument værksted: Her skal vi bruge vores kreative sans til at bygge instrumenter. Vi vil arbejde på at bygge instrumenter til en musiklegeplads, som vi vil stille op i forbindelse med folkehaverne på kirkens græsplæne. Nogle instrumenter vil vi bygge af hverdagsting, og andre vil  blive lavet mere professionelt. Værkstedet er for alle, der har lyst til at bruge hænderne og som elsker at lege, eksperimentere og måske nørde sig frem til den gode løsning.

 

Kreativt værksted: Vores hænder kan også ”give lyd”. De kan lave kunst eller brugsting med farver, papir, perler, garn og mange andre materialer. Fantasien får frit spil i det kreative værksted, hvor der er mange muligheder for at vise sine kreative evner.

Sammenspils værksted: Elsker du at spille musik, lave rytmer og måske dine egne sange, så er dette værksted lige noget for dig. Vi vil spille kendte sange sammen og lærer forskellige rytmer og muligvis forsøge os med egne sange. Afhængigt af antal slår vi os sammen med det  musikdramatiske værksted. Det bliver super sjovt! 

 

Vi glæder os til at se dig! GIV LYD!

 

 
 
 Målgruppe 
Fra 3. – 6. klasse
 
 Tidspunkt 
Uge 26
Man.-Fre. 09.00-15.00
 
 Tilmelding  
Kontakt Lene Storgaard på 98 12 13 87 
Tilmeldingsfrist d. 22/6

 

Vor frelsers kirke kontor er åbent mandag–fredag 9.00–13.00, torsdag tillige 16.00-17.00.