PRAKTISK INFO 

 Sted 

Godthåbsgade 8A, 9400 Nørresundby

(ellers se ud for aktiviteten)

 
 Arrangør 
TRoA & Skoleforvaltningen
 Kontaktperson 

Rasmus Søgaard Jacobsen, thesumsman@gmail.com

 Tilmelding 
http://troa.dk/AktivSommer/

 TRoA: ROLLESPIL, MAGIC M.M. 

//GODTHÅBSGADE 8A 

The Realm of Adventures - også kendt som TRoA - afholder aktiviteter henover hele sommerferien.

 

Herunder kan du se hvilke aktiviteter du kan deltage i i det store program for sommerferien. Under hver aktivitet finder du informationer om målgruppe og tidspunkt.

 TRoA Netparty d. 19. til 21. juli 

Der holdes Netparty i TroA fra d. 19. juli kl. 16.00 til d. 21. juli kl. 15.00. Kom og vær med til det hyggeligste Lan længe! Det foregår i vores lokaler på Godthåbsgade 8A, 9400 Nørresundby.

 

Vi tilbyder 3 dage med hyggelige konkurrencer, samvær og masser af gaming. Vi sørger for at der altid vil være mindst et fælles spil kørende, så ingen kommer til at kede sig.

Der vil være fællesspisning fredag og fælles bestilling af mad lørdag, ellers vil der være toast hele weekenden. Med mulighed for at tilkøbe slik, chips og sodavand i vores kiosk.

Der vil være mulighed for overnatning.

 

Du skal medbringe din pc og sovegrej hvis du skal overnatte og de spil du gerne vil spille.

 

Det koster 100 kr, inklusiv mad begge aftener, morgenmad og toast ad libitum (så mange du kan æde :-) ).

 

For at deltage skal du blot gå ind på http://troa.dk/AktivSommer/og tilmelde dig vores Netparty arrangement!

 

 

 

 TRoA Åbent Hus 13. Juli & 14. juli 

I anledning af Aktiv Sommer holder TRoA åbent hus, d. 13. juli og d. 14. juli, begge dage fra kl. 10.00 til kl. 18.00, hvor du kan komme og se alle de fede aktiviteter man kan nørde ud med i vores lokaler! Vores lokaler finder du på Godthåbsgade 8A, 9400 Nørresundby. Da det er Åbent hus, er det naturligvis gratisved tilmelding på http://troa.dk/AktivSommer/.

 

Der er både mulighed for at prøve kræfter med at spille forskellige figurspil hvor man kan tage kontrollen over en hær af orker, elvere eller måske noget fra ude i fremtiden. Hvad med at prøve at styre en kæmpe robot der skal kæmpe mod en anden kæmpe robot! Du får også chancen for at male din helt egen figur i løbet af dagen; vi har både pensler, figurer og malinger, og du må naturligvis tage din figur med hjem når du går.

 

Er brætspil mere din ting, og er ludo lidt for kedeligt? Så kom og prøv nogle af vores mange forskellige fede brætspil. Vi har flere hundrede så der er helt sikkert noget der lige er kan være dig! Hvad med kortspillet Magic, kunne det måske være noget du kunne tænke dig at prøve, så kom forbi og hils på os!

 

For at deltage skal du blot gå ind på http://troa.dk/AktivSommer/og tilmelde dig vores åbent hus arrangement!

 

Vi glæder os til at se dig til en rigtig sjov dag fyldt med alt muligt fedt nørderi!

 

 

 Sidste Søndag – Eventyr for alle 

Et tilbud rettet mod børn og unge med interesse i rollespil og friluftsliv. 

Sidste Søndag foregår i området Lundby Krathus ved Gistrup, kun få kilometer fra Aalborg. Arrangementet er d. 28. juliog varer fra kl. 10. til kl. 16, og er gratis ved tilmeldingpå http://troa.dk/AktivSommer/

 

Dybt inde i den flotte bøgeskov ligger der, hver måned, en lille eventyrlig middelalderby kaldet Nebelheim. Nebelheim har en kro, smedje, læge, borgmester og endda sin helt egen byvagt. Omkring byen er der flere len, kontrolleret af Lensherre og deres folk, og ude i skoven findes jægere, tyvepak og til tider monstre, som krigere og byvagten ofte må kæmpe imod. 

 

Til Sidste Søndag får du mulighed for at komme ud og besøge os i Nebelheim. Du må selv vælge hvad du vil spille; for eksempel kriger, læge, jæger eller tyv. Du må låne både kofte, sværd, skjold og bælte så du er godt udstyret til en hel dag i skoven. 

 

Du og de andre deltagere fra Aktiv Sommer kan se frem til en dag fyldt med spænding og eventyr. I vil blive vist rundt i området og møde alt lige fra heroiske helte til mystiske troldmænd og store monstre. Derefter får du lov at spille lige hvor du vil. Du kan blive kriger på et len, hjælpe jægerne, lære magi, blive tyv i skoven eller måske melde dig ind i Nebelhiems byvagt og lære at slås med spyd? Til Sidste Søndag skaber du selv dit eventyr og kan gå på opdagelse, alene eller med venner, og finde de mange spændende og mystiske ting og væsener der er i og omkring Nebelheim.

 

For at deltage skal du blot gå ind på http://troa.dk/AktivSommer/og tilmelde dig vores Sidste Søndag arrangement!