top of page
Sangskrivning korma.jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

KORMA; ligger i Huset i Hasserisgade 10

9000 Aalborg

Afsluttende koncert i Musikkens Hus:

Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

 
 Arrangør 
Ung Aalborg, KORMA og Musikkens Hus
Antal deltagere
Max 10
 Kontaktperson
Morten Frost
Mail:motte.frostie@hotmail.com
Tlf. nr.: 24429235

SANGRSKRIVNING: SUMMER SOUNDS 

//KORMA/HUSET 

Summer Sounds – Sangskrivning

Elsker du at skrive eller producere ny musik? Og har du lyst til at gøre det sammen med andre? Vi starter fra scratch og over 3 dage skriver vi helt nye sange, som I selv skriver/producerer og mixer  med sparring af et hold bestående af professionelle musikere og producere. Slutteligt er der mulighed for at præsentere sangene og optræde i en koncertsal i Musikkens Hus i Aalborg, hvor også andre unge vil optræde. 

Vi kommer til at arbejde med forskellige måder at skrive sange på og tilpasse det til jer som deltager. Om du vil skrive et pop-hit, eller du er til personlige singer/songwriter sange så er dette forløb noget for dig. 3 dage hvor der er fuld fokus på at dykke ned i hvordan man skriver en god sang/track, samt hvordan man får det optaget og mixet. Torsdag tager vi ind i Musikkens Hus og optræder med de sange som vi har skrevet. Her er familie og venner meget velkomne til at komme og lytte. 

Når du tilmelder dig holdet, bedes du meget gerne oplyse om 1: Sanger/sangskriver 2: producer/beatmaker

Vi har udstyr på stedet som vi bruger, men ønsker du at medbringe dit eget instrument eller laptop, er du meget velkommen til det.  

"Summer Sounds – Sangskrivning" er en del ud af tre musikaktiviteter, som du kan melde dig til i Aktiv Sommer i år. UngAalborg, KORMA og Musikkens Hus er nemlig gået sammen om at lave fede musiktilbud, hvor du både har mulighed for at spille i band sammen med andre unge, at vælge Sangskrivning på KORMA samt at producere EDM musik i Musikkens Hus. 

 Klassetrin 
7. - 10. klasse
 
 Tidspunkt 

Uge 26:

Tidspunkt:

27. 6 - kl. 10-15

28. 6 - kl. 10-15

29. 6 - kl. 10-15

30. 6 - kl. 11-17

 

 Tilmelding 
Tilmelding sker ved at skrive en mail til: motte.frostie@hotmail.com

HUSK: at angive om du er:
1: Sanger/sangskriver
2: producer/beatmaker
bottom of page