top of page

 PRAKTISK INFO 

 Sted 
AAU - Musikkens Plads 1
9000 Aalborg

 
 Arrangør 
KORMA og  Musikkens Hus
 
 Max antal deltagere 
16 deltagere
 
 Kontaktperson + telefonnr. 
Pernille Dige Weltz
20 78 59 57
pernilledigeweltz@gmail.com 

 SANGSKRIVER CAMP//MUSIKKENS HUS 

Vil du gerne lave din egen musik? Eller kunne du godt tænke dig at blive bedre til at skrive dine egne sange? Og kunne du godt tænke dig at tilbringe en hel uge sammen med andre unge der også skriver musik?


Så kom til Aktiv Sommer i Musikkens Hus, og bliv klogere på hvordan man sætter vers, bro, omkvæd, versefødder, rim, melodi, sammen til sange der fortæller historier og vækker følelser.

Vi skal have en sjov og hyggelig uge, når vi sammen med 2 professionelle sangskrivere lærer om hvordan man bygger en sang fra bunden. Hvordan starter man, og hvad man gør for ikke at gå i stå, og hvordan sætter man den rigtige melodi på sin tekst?

Medbring: Dig selv og en håndfuld gåpåmod. Om du aldrig har skrevet en sang før, eller allerede har et par sange i skuffen betyder ingenting. Du er også velkommen hvad enten du synger, rapper, spiller et instrument eller ej.

"Sangskriver summercamp" er én del ud af to musikaktiviteter, som du kan melde dig til i Aktiv Sommer i år. UngAalborg, KORMA og Musikkens Hus er gået sammen om at lave nogle fede sommermusiktilbud, hvor du både har mulighed for at blive bedre til at skrive sange på Musikkens Hus, samt at producere EDM musik på KORMA. 

 

Om underviserne: Pernille Dige Weltz er en Aalborgensisk sangskriver og musiker. Pernille skrev sin første sang i 6 klasse. Pernille har studeret Populærmusik og Lydproduktion på Aalborg Universitet, og har skrevet musik til både teater og andre artister, men først og fremmest skriver hun musik til hendes projekt Jessie Ka, som er engelsksproget alternativ popmusik. Pernilles fokusere ofte på den gode melodi og hvordan man skriver en historie som både er personlig og som andre kan spejle sig i.

 

26-årige Marie Vilsbøll laver dansksproget popmusik under kunstnernavnet VILMA. Hun startede med at skrive og producere musik på sit barndomsværelse. Marie fokuserer meget på historiefortælling og selvudvikling, og hvis man går rundt med en lille musikalsk historiefortæller i maven, så ved hun hvor meget det kan betyde, at den får lov til at udvikle sig. Marie har en bachelor i populærmusik og lydproduktion fra Aalborg universitet, hun har undervist 0. – 6. klasse i musik som friskolelærer og har derudover studeret sangskrivning på Engelsholm højskole.

 
 Målgruppe 
Fra 7. – 10. klasse
Tidspunkt 
UGE 27:

Mandag d. 3.7. kl. 10-14

Tirsdag d. 4.7. kl. 10-14

Onsdag d. 5.7. kl. 10-14

Torsdag d. 6.7. kl. 10-14

Fredag d. 7.7. kl. 10-14

 Tilmelding  
*OBS ny tilmeldingsmail end tidligere angivet:
Foregår direkte til Pernille på Pernilledigeweltz@gmail.com
bottom of page