top of page

 PRAKTISK INFO 

 Sted:
Lundby Krat (Gistrup)
 Arrangør 
TRoA
 Kontaktperson 

Steffen Kanstrup

 TROA: ROLLESPIL I SKOVEN - EVENTYR FOR ALLE

//LUNDBY KRAT

 Velkommen til Sidste Søndag, rollespilsforeningen TRoA’s live rollespils kampagne, der giver dig et fantastisk tilbud her i sommeren 2024.

Du har her muligheden for at komme med ud til en af Danmarks ældste og mest kendte rollespilskampagner. Vi sætter dig, og andre der deltager gennem Aktiv Sommer, i centrum for jeres egen historie og eventyr ude til vores kampagne. Sammen med vores dygtige hjælpere vil I blive guidet rundt til kampagnen, hvor I skal løse forskellige udfordringer, mens I møder mange andre spillere, der har deres egne planer. Er disse andre spillere mulige allierede, eller vil I ende som fjender, der kæmper om det samme mål? Dette er der kun en måde at få svaret på, og det er at komme ud og få en oplevelse du sent vil glemme.

Kampagnen foregår i en verden, der er kendt som Warhammer-verdenen. Det er en verden inspireret af vor egen verden, når det kommer til kulturer og væsner. Det er en middelalderlig verden med overnaturlige elementer såsom elvere, hobitter, dværge, orker og magi. Som spiller vil du opleve en verden af udfordringer som kriger, tyve, handlende, troldmænd eller præster. Som spiller opsøger du selv eventyret og skaber din egen historie i samspil med andre spillere. Mulighederne er mange, vil du søge ind i byvagten og skabe sikkerhed for andre spillere? Vil du opsøge de mere lyssky elementer og sætte dig selv og dine venner op som røverbaroner ude i skoven, hermed værende skovens skræk? Eller vil du opsøge de mystiske elementer som enten præster for guderne, eller benytter du dig af magiens rå kraft som troldmand? Eller vil du sætte dig selv op som lensherre, hvor du erobrer alle len. Disse og mange andre muligheder er der for dig, det er dit valg.

 

Warhammer verdenen er fyldt med monstre, orker, udøde og andre væsner der gør skoven til et potentielt farligt sted. Derfor samler folk sig i byer. I vores kampagne hedder byen Nebelheim. Nebelheim ligger i en provins, der hedder Sylvanien. Det er et mørkt og dystert sted, mest af alt kendt for at være hjemsted for mange vampyrer og andre udøde. Ofte har byen modige beskyttere kæmpet mod disse væsner. Men ikke kun de udøde vandrer i Sylvanien, kultister, orker og mange andre onde skabninger bringer konstante udfordringer for dem, der har gjort byen til deres hjem.

Målgruppe

3.-10. klasse

Uge 30:

Søndag d. 28. juli klokken 10.00-16.00

 

 Praktisk information:

Det eneste du behøver at medbringe er dig selv, vi har kostumer, våben og skjold, man kan låne.

 Tilmelding 

Via link til venstre. 

bottom of page