top of page
Electronic Music.jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

Hasserisgade 10

9000 Aalborg

 
 Arrangør 
KORMA og Musikkens Hus
Antal deltagere
Max 8 pr. hold (8 begyndere + 8 øvede)
 Kontaktperson
Morten Frost
Mail: motte.frostie@hotmail.com
Tlf. nr.: 24429235

 EDM ELEKTRONISK MUSIK CAMP 

//MUSIKKENS HUS 

Summer Sounds EDM - Elektronisk Musik Camp: Synes du også det er det vildeste at lave musik på din laptop, eller drømmer du om at kunne lave musik på din computer? Så kom og brug en hel uge sammen med os.

Der er ingen grænser i den elektroniske verden, hvis du kan tænke det, kan du lave det, og lige meget om det er til killer trap beats, eller du drømmer om at blive den næste Martin Garrix, eller producerer de vildeste pop bangers, så er der noget for dig på vores camp. 

Vi bruger ugen på at dykke ned i den elektroniske musiks verden, ligesom vi får spændende hemmelige gæster.

Der vil være to hold. Et for dig som er helt begynder men som gerne vil prøve den elektroniske musik af, og dig som allerede er godt i gang.

Medbring egen computer og egne høretelefoner. Vi arbejder i Ableton som findes i en gratis Lite version der kan downloades på kurset, hvis du ikke har programmet i forvejen. NB: Til dem som ikke har mulighed for at medbringe computer vil der være enkelte computere og udstyr til rådighed med Ableton pre-installeret (kontakt venligst Aktiv Sommer inden)

"Summer Sounds - EDM" er én del ud af to musikaktiviteter, som du kan melde dig til i Aktiv Sommer i år. UngAalborg, KORMA og Musikkens Hus er nemlig gået sammen om at lave fede musiktilbud, hvor du både har mulighed for at blive bedre til at skrive sange på Musikkens Hus, samt at producere EDM musik på KORMA. 

Om underviseren: Morten er musikproducer og mix-engineer med base i Aalborg. I 2021 afsluttede Morten sin uddannelse i  ’populærmusik og lydproduktion’ ved Aalborg Universitet. 

 Morten har arbejdet med produktion af original musik til artister de sidste 6 år og har senest været producer på VILMAs debutplade. Han har i de seneste år undervist i alle klassetrin helt fra indskolingen til højskoleelever. 

 Klassetrin 
7. - 10. klasse
 
 Tidspunkt 

Uge 32:

Mandag d. 7.8 kl. 10-15

Tirsdag d. 8.8 kl. 10-15

Onsdag d. 9.8 kl. 10-15

 

 Tilmelding 
Tilmelding sker ved at skrive en mail til: motte.frostie@hotmail.com

HUSK: at angive hvilket hold du ønsker (nybegynder eller øvet),
bottom of page