top of page
Utzon.jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

Utzon Center

I udstillingen ’SOMMERHUS’

Slotspladsen 4

9000 Aalborg

 
 Arrangør 
Utzon Center​

Max deltagerantal

Max ca.30 børn dagligt.

Max 600 børn i hele perioden. 

 
 Kontaktperson

Matilde Marling Kiib

mmk@utzoncenter.dk

+45 51727110

I uge 27 og 28:

Niels Peter Wöldike

npw@utzoncenter.dk

Sommerhuse på stylter: Design i LEGO - byg i Minecraft

//UTZON CENTER 

Med aktiviteten SOMMERHUS: Design i LEGO - Byg i Minecraft ønsker Utzon Center at styrke koblingen mellem det kreative og det matematiske. ved at lade børn skabe deres egne små arkitekturværker, Sommerhuse på stylter, med afsæt i de æstetiske indtryk de får i vores aktuelle udstilling ’SOMMERHUS’.

 

Aktiviteten består af to delaktiviteter: Inspiration og reflektionsaktivitet i forbindelse med udstillingen og en byggeaktivitet med LEGO, Minecraft og virtual reality.

Utzon Center inviterer børn og familier til at få en legende og lærende oplevelse, når de går på opdagelse i den aktuelle udstilling ’SOMMERHUS’ og den danske sommerhusarkitektur. Landskaber, arkitektur, arkitektoniske installationer i skala 1:1 giver inspiration og refleksioner om egne sommerhusdrømme og det gode sommerliv. Kreativiteten slippes løs i byggeworkshoppen, hvor børnene afprøver og tilegner sig erfaring med det at bygge rumlige arkitekturmodeller af deres egne drømmesommerhuse i LEGO. I Minecraft får sommerhusene liv og detaljer, når de placeres i vores fælles digitale sommerlandskab. Afslutningsvis kan sommerhusene opleves i 1:1 i virtual reality.

 

På Utzon Center er vi et stærkt hold bestående af formidlere med henholdsvis arkitekt- og lærerbaggrunde, som med stor succes og kvalitet har arbejdet med formidlingsaktiviteter både i og uden for Utzon Center.

 Klassetrin 
3. - 10. klasse
 
 Tidspunkt 

Fra d. 27/6 til d. 17/7.

Åbent alle dage fra kl: 10-17

 Tilmelding 

Aktiviteten foregår som en drop-in aktivitet og kræver ikke tilmelding.

Gratis entré og deltagelse for alle børn. Voksne skal betale entré til Utzon Center, men deltager også gratis i aktiviteten.

Pladser uddeles efter først-til-mølle princippet

bottom of page