INFORMATION 

 AKTIV SOMMER AALBORG  
 
Aktiv Sommer er Aalborg Kommunes sommerferietilbud til kommunens børn og unge i 3.-10. klasse. Du skal have gået i 3. klasse for at deltage i Aktiv Sommer. 
 
Tilbuddet har eksisteret siden 1980 og er løbende blevet udvidet. Aktiv Sommer gennemføres i et samarbejde mellem Skoleforvaltningen og Sundheds- og Kulturforvaltningen og i samspil med Aalborg Kommunes mange foreninger og kulturelle tilbud.
 
I 2019 blev ca. 15.000 aktiviteter prøvet af elever.
 CORONA / COVID19  (2021) 
 
Grundet situationen med Coronavirus vil der i 2021 være flere af aktiviteterne, som har færre pladser grundet sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Den enkelte kulturinstitution, forening eller aktivitetsudbyder er ansvarlig for at opfylde Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedrørende deres aktivitet. Har du spørgsmål hertil skal den enkelte aktivitetsudbyder kontaktes direkte.

 INFO OM HÆFTET 

//UDKOMMER IKKE 

HÆFTET UDSENDES HVERKEN DIGITALT ELLER I FYSISK UDGAVE I ÅR.

I STEDET ER DET VIGTIGT AT DU/I LÆSER OM DEN ENKELTE AKTIVITET KRÆVER AT DEN SKAL FREMVISES (PÅ DEVICE ELLER UDPRINTET) VED INDGANG ELLER IFT. AT FÅ RABAT.

Hæftet_2020.png
 ANSVAR  

Det er på elevens og forældrenes eget ansvar, at man/de deltager i aktiviteterne. Aktivitetsudbyderne i Aktiv Sommer forventes altid at leve op til de gængse sikkerhedskrav og retningslinjer for den pågældende aktivitet.
 MORTEN UBBESEN  
morten.ubbesen@aalborg.dk
99 31 41 72
 KARIN BORNÆS  
kbo-skole@aalborg.dk
93 52 00 51
 MIKKEL RISAGER 
mikkel.risager@aalborg.dk
25 20 01 95