INFORMATION 

 AKTIV SOMMER AALBORG  
 
Aktiv Sommer er Aalborg Kommunes sommerferietilbud til kommunens børn og unge i 3.-10. klasse. Du skal have gået i 3. klasse for at deltage i Aktiv Sommer. 
 
Tilbuddet har eksisteret siden 1980 og er løbende blevet udvidet. Aktiv Sommer gennemføres i et samarbejde mellem Skoleforvaltningen og Sundheds- og Kulturforvaltningen og i samspil med Aalborg Kommunes mange foreninger og kulturelle tilbud.
 
I 2019 blev ca. 15.000 aktiviteter prøvet af elever.
 CORONA / COVID19  (2020) 
 
Grundet situationen med Coronavirus vil der i 2020 være flere af aktiviteterne, som har færre pladser grundet sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Den enkelte kulturinstitution, forening eller aktivitetsudbyder er ansvarlig for at opfylde Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedrørende deres aktivitet. Har du spørgmål hertil skal den enkelte aktivitetsudbyder kontaktes direkte.

 INFO OM HÆFTET 

//DIGITALT 

DET ÅRLIGE "AKTIV SOMMER HÆFTE" MED RABATBILLETTER BLIVER I ÅR UDSENDT DIGITALT VIA AULA DIREKTE TIL JER FORÆLDRE, UMIDDELBART EFTER D. 10. JUNI

(PGA. COVID-19)

I STEDET FOR AT PRINTE KAN DU DOWNLOADE HÆFTET TIL DIT DEVICE - OG TAGE BILLETTERNE MED DIGITALT, DE STEDER HVOR DE SKAL ANVENDES

(DETTE GÆLDER IKKE ALLE AKTIVITETER).

 ANSVAR  
Det er på elevens og forældrenes eget ansvar, at man/de deltager i aktiviteterne. Aktivitetsudbyderne i Aktiv Sommer forventes altid at leve op til de gængse sikkerhedskrav og retningslinjer for den pågældende aktivitet.
 KARIN BORNÆS  
kbo-skole@aalborg.dk
93 52 00 51
 MORTEN UBBESEN  
morten.ubbesen@aalborg.dk
99 31 41 72
 MIKKEL RISAGER 
mikkel.risager@aalborg.dk
25 20 01 95