top of page

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

TECHCOLLEGE - Agri, Struervej 70, 9220 Aalborg Ø

 
 Arrangør 
Skoleforvaltningen og TECHCOLLEGE 
 
 Kontaktperson + telefonnr. 
Jette Sommer Larsen, mobil: 25266954, mail: jsl@techcollege.dk

 ÅBEN HUS PÅ AGRI 

//TECHCOLELGE - Agri 

Var det ikke noget at prøve at fodre en vaskebjørn eller gå tur med en kalv, enten for dig selv eller et familiemedlem? Så sæt lige kryds i kalenderen torsdag 5. juli!

Her afholder vi nemlig Åben Sommerskole på Agri-afdelingen på Struervej 70, 9220 Aalborg Ø, hvor der er mulighed for at se afdelingens mange forskellige dyr, ligesom der vil være arrangementer, hvor eleverne fortæller om de forskellige dyr og arbejdet med dem.

Så hiv fat i dine børn, venner og familie og kom forbi og se blandt andet leguaner, talende papegøjer, skildpadder, skægagamer, slanger, kaniner, kvæg, svin og heste.

 

Se mere på Facebook-siden: "Sommerskole på Agri"

 

 
 Målgruppe 

8.-9. og 10. klasse

 
 Tidspunkt 
5. Juli

Arrangementet starter klokken 12 og byder på følgende fastlagte aktiviteter:

 

12:15 Eleverne viser og fortæller om slanger, hvordan man håndterer dem og giver en demonstration af, hvordan sådan en fætter fodres.

 

12:45 Eleverne viser, hvordan afdelingens kalve bliver håndteret. Der vil være mulighed for at gå en tur med en kalv, ligesom der også er åbent i kvægstalden. Men pas på, for der er risiko for et koslik!

 

13:15 Vaskebjørne har også brug for mad, og her har du mulighed for at prøve at fodre dem.

 

13:30 Shetlandsponyerne skal hentes i folden, strigles og have renset hove - og du kan få lov at være med, hvis du lyster.

 

13:45 Så er det tid til at røre ved en skægagame! Og hvis de begynder at virke lidt sultne, så har vi også melorme, du kan fodre dem med.

bottom of page