PRAKTISK INFO 

 Sted 
Station10, Stationsvej 10, 9400 Nørresundby.
 
 Arrangør 
Skoleforvaltningen og UngAalborg
 
 Max antal deltagere 
12 deltagere
 
 Udstyr 
I GameLab har vi udstyr du kan låne til at arbejde på. Du er velkommen til selv at tage computer med hvis du hellere vil arbejde på din egen. 

 

 Du skal medbringe 

Madpakke

Høretelefoner (til at se bestemte videoer eller bare til at lytte til musik).

 
 Kontaktperson + telefonnr. 
Christian Skriver Kragegaard 
Christian@ungaalborg.dk
Mobil: 93 52 09 10

 GAMELAB : SUMMER EDITION 

//STATION10 

Hvad er GameLab? GameLab er UngAalborgs spiludviklingsmiljø på Station10 i Nørresundby hvor der er mulighed for at få hjælp til at udvikle spil.

I denne aktiv sommer version giver vi dig muligheden for at prøve at arbejde med de værktøjer man kan bruge til at lave spil - Du behøver ikke at have prøvet at lave spil før for at kunne være med.
Da spiludvikling indeholder mange forskellige kompetenceområder vil vi fokusere på en bestemt type  af spil så der er en mulighed for at nå at have en prototype til den sidste dag.

Du vil kunne vælge at arbejde på:

Et Arena spil - Hvor man beskytter sin base imod monstre der kommer i flere forskellige runder.
eller
Et Historie spil - Hvor du guider spilleren gennem spillet via en historie som du skal skrive.

Til begge spil vil du skulle arbejde med at designe en bane.

Vi starter den første dag ud med at lære hinanden at kende og derefter bliver man sat på hold, hvor man skal finde ud af hvad ens spil skal gå ud på. De efterfølgende dage vil man få introduktion til Unity og AssetForge og i nogle forskellige scriptspakker til Unity.

Ved at bruge AssetForge kan man designe nogle objekter man kan putte ind i spillet. Via Unity kan man så bruge nogle forskellige scripts (fra scriptspakken) til at få dem til at opføre sig på nogle bestemte måder, afhængig af hvordan ens spil skal sættes op.

Om torsdagen imod de sidste timer vil der være afslutning, hvor vi ser hvor langt de forskellige hold er kommet med spillene.

 
 
 Målgruppe 

Du skal have afsluttet 7. klasse (dvs. du skal mindst til at gå i 8. klasse efter sommerferien) og max være i 10. klasse.

 Tidspunkt  
Uge 27
kl. 9:00 til 13:00 fra mandag til torsdag.
 Tilmelding  
Via NemTilmeld (Tryk på knappen nedenfor)