Sommerskole_2019(3).jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

AMU Nordjylland på Sofievej 61 9000 Aalborg

 
 Arrangør 
AMU Nordjylland
 
 Max antal deltagere 
18
 
 Praktiske oplysninger 

Der er mulighed for at købe frokost i skolens kantine, men du er også velkommen til at have din egen madpakke med.

 
 Kontaktperson + telefonnr. 

Søren Myrrhøj

96 33 23 59, smyr@amunordjylland.dk

 HANDY LAB - SOMMERCAMP 

//AMU NORDJYLLAND 

Kom med, når AMU Nordjylland hiver den store værktøjskasse frem og viser dig, hvordan du bliver klar til at stå på egne ben. Vi skal bore, hamre, save, lime, skrue og lave en masse spændende projekter, som gi’r dig de rette skills til at klare dig selv.

Vores dygtige undervisere står klar til at give dig nogle sjove og udfordrende dage.

DU KAN PRØVE KRÆFTER MED:

 

Kend dit værktøj

Vi dykker ned i værktøjskassen og lærer at bruge forskellige former for værktøj, når vi bl.a. hænger hylder og lamper op. 

Byg din egen strandstol

Her får du for alvor lov til at svinge værktøjet og bruge dine nye færdigheder, når du skal bygge din helt egen strandstol. 

 

Motorlære

Det er ret fedt at kunne fikse ting selv! Og vi garanterer, at du her får olie på fingrene, sved på panden og et bredt smil på læben, når du bl.a. skal lære at skifte dæk på en trailer, lappe en cykel og tjekke forskellige havemaskiner.

 

VVS-dag

Allerede nu er du ved at have gode handy-skills, og det er tid til at zoome ind på de forskellige VVS-opgaver, du kan komme til at stå overfor. Du lærer derfor bl.a. at installere en vask, tilslutte blandingsbatteri og skifte sikringer.

 

Afslutning med grill-hygge

På sommer-campens sidste dag færdiggør vi de forskellige projekter, vi har haft i gang i løbet af ugen, og vi slutter forløbet af med en omgang grill-hygge.

 

Vil du gerne lære noget nyt i værkstedet og have det sjovt sammen med andre unge? Så er AMU Nordjyllands HandyLab lige noget for dig.

 
 Målgruppe 

8. - 10. klasse

 
 Tidspunkt 
Uge 27
Du møder mandag til og med fredag fra kl. 9-14
 
 Tilmelding  

Tilmelding via dette link

Obs. Senest tilmelding d. 10. juni.