PRAKTISK INFO 

 Sted 

TECHCOLLEGE, Rørdalsvej 10, Bygning E, 9000 Aalborg

 

 INFO 

Buslinjerne 18 og 39 holder tæt på skolen. Du kan fx tage bus 18 kl. 8:30 fra Aalborg Busterminal / Kennedy Arkaden.

 

Du låner kittel og skridsikkert fodtøj til brug i køkkenet. Du skal møde i lange bukser. Du behøver ikke at tage madpakke med.

 
 Arrangør 
TECH COLLEGE FOOD &  Skoleforvaltningen
 Kontaktperson 
Heinrich Christiansen - ihc@techcollege.dk - telefon 25266294

 SOMMERSKOLE: FOOD 

//TECH COLLEGE - Food 

Kom og lav lækker og sund mad på en (u)fed måde !

På madkurset lærer du at lave nemme og lækre retter til madpakken og derhjemme. Vi laver både nye retter og klassiske retter i en lidt sundere og sjovere udgave

Program for ugen:

 

Mandag: Fastfood

Fastfood behøver ikke være dyrt og usundt. Vi laver de kendte og populære fastfood retter (burger, pizza, sandwich, hotdogs m.v.) i en hurtig, lækker og sundere variant.

 

Tirsdag: Sunde og lækre madpakker og snacks

Du får flere gode bud på hjemmelavede, sunde, lækre og varierede madpakker og mellemmåltider, herunder en sund kage til eftermiddagspausen.

 

Onsdag: ”Mormor” mad

Vi laver nogle af de klassiske retter fra det danske køkken, som vi alle kender og holder af, men ikke får særlig tit. Vi laver boller i karry, frikadeller og kartoffelsalat og stegt kylling med agurkesalat. Alle retter med et moderne tvist.

 

Torsdag: Glutenfri mad

Hvad er gluten allergi og hvordan undgår man gluten i sin kost? Det lærer du om torsdag, hvor vi laver glutenfri mad. Selvom man ikke har gluten allergi er der mange, som får det bedre af at undgå gluten.

 

Fredag: Desserter

Vi slutter ugen af med at lave forskellige nemme og lækre desserter, som helt sikkert vil imponere dine kammerater og familie.

 Klassetrin 
8. - 10. klasse
 
 Tidspunkt 

Uge 27 i 2018.

Du møder mandag til og med fredag fra kl. 9-14

 

 Tilmelding 
Hvis du vil være med, så tilmeld dig med det samme og senest den 22. juni 2018 ved at udfylde dette tilmeldingsskema og sende det til tipo@techcollege.dk.
 
Du får en bekræftelse fra os pr. e-mail, når du er optaget.