Children in Yoga Class

 PRAKTISK INFO 

 Sted 
HUSET, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg
 
 Arrangør 
HUSET
 
 Max antal deltagere 
16 deltagere
 
 Kontaktperson + telefonnr. 
HUSET, Bibi Frederiksen
Bibi_Frederiksen@hotmail.com

 BØRNEYOGA 

//HUSET 

Naturen bliver vores tema og omdrejningspunkt for de 2 dage fyldt med yogamagi, hvor vi vil være en del udenfor, så husk en ekstra varm trøje og evt. sokker.

Engelsk forskning viser at naturen øger børn resiliens (dvs. evnen til at håndtere stress), derfor kommer vi på kreative og kunstneriske måder til at arbejde med naturen i vores børneyogapraksis på et sanserigt og sjovt niveau, hvor børn kan være med - uanset om man har prøvet børneyoga før eller ej.

 

Du vil opleve din krop og dig selv på en ny positiv måde via yogalege og sammen får vi fornyet energi til en dejlig sommerferie i fællesskab med andre børn -  måske endda et nyt venskab kan opstå? 

 

Børneyogalærer Bibi er uddannet lærer, som tidligere har undervist i børneyoga hos Aktiv Sommer samt har undervist på Huset i Hasserisgade, på Kunsten, First Hotel Aalborg og Børnekulturfestival i Aalborg Zoo

 

Yoga er et oldgammelt sundhedssystem fra Indien der er designet til at styrke os indefra og ud, forbedre koordination, balance, øge kropsbevidsthed og smidighed.

HUSK blot løs påklædning du føler dig godt tilpas i, en ekstra varm trøje og en flaske til vand. Der er yogamåtter og små tæpper til alle, men du må selvfølgelig gerne medbringe dit eget.

 
 Målgruppe 
Fra 3. – 5. klasse
 
 Tidspunkt 
uge 27
torsdag 2/7 & fredag 3/7 kl 10:00-15:00

uge 32
torsdag 3/8 & fredag 4/8 kl 10:00-15:00

 Tilmelding  
Via NemTilmeld (Tryk på knappen nedenfor)