top of page
Kung Fu Panda 4 - Plakat.jpg

 PRAKTISK INFO 

 Sted 

Biffen Art Cinema, Nordkraft

 Teglgaards plads 1

9000 Aalborg

 
 Arrangør 
Biffen
Kontaktperson:
Karin Fast
Telefon: 31909977

 BIFFEN: KUNG FU PANDA 4

//BIFFEN, NORDKRAFT 

For første gang i et årti er verdens mest usandsynlige kung-fu-mester tilbage og klar til at sparke mås i DreamWorks Animations næste kapitel i den elskede action-komedie filmserie, ”Kung Fu Panda 4”.

 

Efter tre frygtløse eventyr, hvor skurke i verdensklasse blev besejret med uovertruffet mod og vanvittige kampsportfærdigheder, opfordrer skæbnen Dragekrigeren Po til at ... tage en slapper. Han er skal nemlig være den næste, spirituelle leder af Fredens Dal.

 

Det er bare lige det problem, at Po ved lige så meget om åndeligt lederskab, som han gør om stenalderkost, og han skal også nå at finde og træne en ny Dragekriger, før han kan indtage den ophøjede position.

 

Og hvad værre er, har en ny, nederdrægtig forbryder, Kamæleonen, meldt sig på banen. Det lille firben har den særlige evne at kunne skifte form til hvilken som helst skabning. Kamæleon vil have fingrene i Pos Visdomsstav, som ville give hende magten til at hidkalde alle de mesterskurke, som Po har besejret og sendt til ånderiget.

 

Nu er gode råd dyre og Po får brug for al den hjælp, han kan få og den finder han (måske?) i form af ræven Zhen, en listig men også irriterende tyv, hvis færdigheder viser sig at være uvurderlige. I deres bestræbelser på at beskytte Fredens Dal mod Kamæleons kløer, bliver denne umage duo nødt til at arbejde sammen og Po lærer, at helte kan findes de mest uventede steder.

 Klassetrin 
3. - 6. klasse
 
 Tidspunkt 
Uge 32:
Onsdag d. 7. august og torsdag d. 8. august kl. 10.00

 

 Tilmelding 
Ingen tilmelding eller billetter. Først til mølle.
bottom of page